tiistai 4. tammikuuta 2011

Vaikeaa vaikeaa

Hmm jos pintamateriaalien valinta oli vaikeaa, niin niin on myös verhojen, mattojen, ym. valinta... tai jostain syystä en nyt oikein itsekkään tiedä mitä tänne haluisin. Siitä syystä meillä ei ole verhoja vielä(kään), sälekaihtimia ei myöskään ole vielä asennettu, joten välillä on sellainen olo iltaisin kuin akvaariossa asuisimme :) Myös matot tuottavat päänvaivaa. Pitäisin paksuista ryijymäisistä matoista, etenkin näin talviaikaan, mutta kaksi kissaamme karvoineen pitää niistä myös, ja kokemuksen mukaan imurikaan ei tee ryijymattoon tarttuneista kissakarvoista selvää.

Sisustustekstiilien puutteen vuoksi huoneet tuntuvat vielä vähän kolkoita, ja siksi en vielä tohdi myöskään koko huoneen kuvia julkaista, mutta kaikki aikanaan. Laitan niitä sitä mukaa kun huoneet "valmistuvat".

Alennusmyyntejä olisi nyt ollut varmaan syytä kierrellä. Sieltä olisi voinut tehdä verho ym. löytöjä. Jotenkin vain tänä vuonna ei ole kiinnostanut kauppojen alet YHTÄÄN. Outoa. Siis outoa minulle, yleensä kun olen alennusmyynneistä jaksanut innostua. Huomenna suunnittelin suuntaavani verhotanko-ostosille. Niitä kun vielä pari uupuu ja JYSK näytti mainostavan verhotankojen olevan kaupan puoleen hintaan, ja heidän valikoimistaan näytti löytyvän antiikinvalkoista riittävän pitkää verhotakoa. Saa nähdä olenko vain liian myöhään liikentessä aikomuksineni.


Jotakin tämän suuntaista olisi hakusessa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hahaa, arvaatkos kenellä on hyvin samantapaiset verhotangot:)? Otin ne mukaani vanhasta kodista, sillä samoja ei enää saa mistään. Ostin ne alunperin K-Raudasta. Olisikos osa ollut Kodin 1:stä, samaa ketjua kun ovat. Mutta eihän niitä tietenkään kaikkiin huoneisiin riitä, kun uusi talo on yli tuplat isompi. Mutta joihinkin sentään.

    VastaaPoista
  2. Saatampa arvatakkin ;) Meillä oli vähän sama juttu, eli samantyylisiä verhotankoja oli meilläkin edellisessä kodissa, jotka röyhkeästi nappasin muutossa mukaan. Samoja vaan ei enää löytynyt, mutta onneksi nyt löytyi nämä, jotka ovat riittävän samanlaiset. Ja mikä parasta hintakin oli nyt varsin kohtuullinen alen jälkeen :)

    VastaaPoista