torstai 30. joulukuuta 2010

Joulu meni jo...

Niin tiedetään, ohi se on jo, mutta siltikin ajattelin laittaa joitakin jouluisia kuvia kodistamme tänne nähtäväksi. Tämän joulun alla, sattuneesta syystä, pääpaino kodin laitossa oli muuttolaatikoiden purku ja tavaroiden saatto oikeille paikoille. Sen vuoksi joulua ei kauheasti ehditty laittaa, mutta jotain pientä kuitenkin. Tästä syystä myös joulu vietettiin suosiolla isovanhempien hoivissa

Tämä koko blogi tuntuu nyt olevan hiukan murrosvaiheessa, enkä oikein tiedä mitä sille pitäisi tehdä. Raksaamiset kun alkaa olla suurimmaksi osaksi raksattu, ja nyt pitäisi päättää jatkaakko sisustus ja muita löpinöitä täällä, aloittaa uusi blogi, vaiko lopettaa kokonaan... no katsotaan...

Tässä nyt kuitenkin niitä kuvia :)
Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2011 kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ihania jouluisia kuvia. Kaunis tuo teidän kaappi. Ihanaa vuodenvaihdetta.

  VastaaPoista
 2. hei!

  Törmäsin muutamia viikkoja sitten blogiisi. Itsekin rakennutamme taloa ja olisi kiva nähdä kuvia vielä talosta sisustettuna. Ihaillen olen tähän asti katsellut materiaalivalintojasi. Kaunis ja lämminhenkinen koti. kaikkea hyvää vuodelle 2011!

  terveisin Anne

  VastaaPoista
 3. Heippa! Minä myös eksyin blogiisi vasta jokin aikaa sitten...
  Meilläkin on suunnitelmissa oma omakotitalo ja helmitalo kiinnostaa.

  Minustakin olisi ihanaa nähdä nyt valmiista kodistanne kuvia :)
  Kiitos kivasta blogista ja oikein hyvää tulevaa vuotta 2011 ihanassa kodissanne!
  -Nina

  VastaaPoista
 4. Joo Heidi, älä vaan lopeta blogia! Enitenhän niitä valmiita huoneita ja sisustuksia odottaa:). Kaunis se kaappi, saman tapaista olen suunnitellut meille keittiöön. Mistä olet ostanut? Samoja tavaroitakin meillä on näköjään:). Hyvää uuttaa vuotta!

  VastaaPoista
 5. Heippa Heidi!
  Tosi kaunis on teidän kodista tullut!
  Mä ainakin käyn täällä mielelläni noita sisustusjuttuja vilkuilemassa :)

  Onko tuo Pentikin kaappi? Näyttää aika samalta mitä iste oon katsellu, tosin meille ei mahdu yhtäkään kaappia enää :)

  Yritetään taas näkyillä jossain vaiheessa...

  -Noora-

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia mieltä lämmittävistä kommenteistanne <3 Eiköhän täällä juttu jatku. Nyt vain nettiyhteydet on vähän hakusessa, niin päivitystahti tahtoo takkuilla.

  Johanna: Kiitos, itsekkin pidän kaapista kovasti.

  Anne: Kiitoksia, ja kiva kun olet löytänyt blogiini. Oikein onnistunutta ja antoisaa rakennusprojektia teille!

  Nina: Kiitos, ja mukava, että sinäkin olet eksynyt tänne. Mikäli jotakin kysyttävää näin asiakkaan näkökulmasta on koskien helmitaloa niin vastaan mielelläni.

  Kirsikka: Kaappi on Pentikiltä. No sisustusmakumme taitaa aika monessa kohtaa osua yksiin, joten ei liene kovin suuri yllätys jos tuttuja tavaroita vilahtelee :) Joko olet saanut olohuoneen pöydän paikalleen?

  Noora: Joo kaappi on Pentikiltä. Sit vaan tarvii laittaa jotakin kiertoon jos ei uusia muuten mahdu eiks ni :) Ja juu treffataan. Tulehan vaik kyläileen, tääl me ollaan :)

  VastaaPoista
 7. Ah, täytyypä siis mennä katsastamaan Pentikin huonekaluvalikoimaa. Lamppuja meillä sieltä jo onkin. Pöytä on jo salissa, vilahtelee jo joissain kuvissakin. Hieno on:)!

  VastaaPoista