keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Melkein niin kuin raksapäivä

Tuli ihan takaumia kuukauden takaa tänään kun raksamiehiä, kuten rakas kolmevuotiaani asian ilmaisee, pyöri tänään meillä melkein kuin parhaina raksa-aikoina konsanaan. Ensin aamulla tuli ilmalämpöpumpun asentaja ja sen seurauksena meillä nököttää nyt tällainen masiina wc:n oven yläpuolella.

Ja myöhemmin iltapäivällä ilmestyivät sälekaihtimien asentajat (oi ihanaa, hyvästi näyteikkuna elämä) ja tältä näyttävät ikkunat nyt.Näillä saa ihanasti piiloon myös ne karmeat likaiset ulkoikkunat :)

Vaan näistä kuvista sen huomaa, että meillä on vielä kovin kolkon näköistä, kun verhot ja mattojakin vielä puuttuu. Nämä kuvat oikein korostavat tuota "tyhjyyden" tunnetta.

Täällä on tänäänkin satanut lunta, ja taas on päästy lumitöihin. Vaikka vrsinaista kevään kaipuuta minulla ei vieläkään ole ilmaantunut, niin kumentulo voisi vaikka jo kohta riittää.
Huomenissa ajattelin käydä ostamassa luistimet, ja viedä muun perheen luistimet teroitukseen. Josko sitä vaikka itsekkin uskaltaisi 10 vuoden jälkeen jäälle.

Uusia lukijoita on löytänyt tiensä blogiin, ihanaa ja TERVETULOA!!! Myös kävijälaskuri raksuttaa kiihtyvään tahtiin, mikä on tietysti myöskin erittäin mukavaa! Kiitokset myös kommenteistanne, ne lämmittävät mieltä :)

2 kommenttia:

  1. Terve!
    Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitä tuli maksamaan sälekaihtimien asennus kaikkinensa alakertaan? Meillä Helmitalon Kotihelmi ja edessä kanssa kaihtimien hankinta.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Saa kysellä :) elikkäs meillä tuli sälekaihtimet kaikkiin muihin ikkunoihin, paitsi kodariin (joka nyt vähän harmittaa, mikähän älynväläys sekin silloin oli jättää se ilman) ja hinnaksi tuli töineen päivineen 340€, joka on käsittääkseni melkoisen edukas. Mäntsäläläinen firma meillä verhotti ikkunat.

    VastaaPoista