torstai 13. tammikuuta 2011

Lautashyllykin löysi vihdoin paikkansa

Esittelinkin jo aiemmin jo rakennusaikana hankkimaani lautashyllyä. No nyt se on vihdoin ja viimein löytänyt paikkansa keittiön seinältä. Melkein kuukaudenhan se jo tönöttikin lattialla seinään nojaten, milloin missäkin ja aina tiellä. Jotenkin vain arastelimme tuota reikien tekemistä seiniin, kun turhia reikiä ei viitsisi uusiin iskemättömiin seinäpintoihin tehdä. Mutta siellä se nyt on ja toivottavasti myös pysyy (hiukan hirvittää noihin kipsilevyihin kiinnitykset, pakko myöntää). No kun reikien tekemisessä alkuun päästiin, niin tehtiinhän niitä sitten lisääkin. Myös liitutaulu sai paikkansa eteisen oven vierestä, ja myös tyttären suojelusenkelitaulu iskettiin kiinni (näistä kuvia luvassa myöhemmin).

Tälläinen ompelemani asukas löysi kodin lautashyllystä

Kovasti olisi nyt inspiraatiota tämän bloginkin päivittelyyn, vaan yhteydet takkuaa edelleen. Eli Elisa huoltaa verkostoaan ja sen vuoksi emme saa nettiä kunnolla pelittämään, vaan puhelimen dataliittymillä mennään. Tästä syystä kuvien lataaminen takkuaa ja pahasti, eli yleensä ei onnistu ollenkaan ja kuvattomia kirjoituksia on tylsä julkaista sekä lukea. Nyt jo harkitsen vakavasti mokkulaa, vaan en tiedä olisiko siitäkään sitten iloa sen enempää, kun senkin toimivuudesta olen kuullut yhtä sun toista. Vaan josko tämä tästä.

4 kommenttia:

 1. Ihana on tuo lautashylly! Ja tosi on se, että kun postauksessa on kuva tai kuvia mukana on se heti mielenkiintoisempi! TV.HuViKuMmUn AsUkKi

  VastaaPoista
 2. Oih! Täältähän löytyi kerrassaan suloinen blogi, ja tutun näköinen lautashyllykin :) Meillä on nimittäin ihan samanlainen. Puodissakin vielä yksi jäljellä :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä! Aivan ihanat nuo lautaset :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Niina! Kiva kun olet taas poikennut :)

  Viivu: kiva, että löysit tiesi tänne. Huomasinkin taannoin puodissasi tuon astiahyllyn. Olin vain jo silloin ehtinyt omani toisaalta hommaamaan. Se on kyllä kiva

  Kiitos Hannele!

  VastaaPoista