perjantai 14. tammikuuta 2011

Tyttären valtakunta

Nytpä laitan muutaman kuvan tyttäreni huoneesta, vaikka hiukkasen keskeneräinen onkin. Tärkeimmät puuttuvat jutut lienevät päiväpeitto sekä verhot. Jotain ideaa näihin jo onkin, vielä kun löytyisi aikaa toteutukseen. Säilytystilaa halusin paljon lastenhuoneisiin. Ideana oli, että kaikilla tavaroilla olisi oma paikkansa, jotta lasten huoneet pysyisivät edes kutakuinkin siisteinä. Ja aika hyvin on onnistuttu säilytystilaa järjestämään. Lapsillamme kun noita leluja on aika paljon, niin kaappi ja laatikkotilan ansiosta huoneet tuntuvat kuitenkin melko rauhallisilta ja yleisilme siistiltä.


Lokerikko on ikealta ja on kyllä tosi näppärä. Kirjat mahtuva hyvin järjetykseen ja laatikoihin mahtuu hyvin dublot, muumitalot tilpehööreineen ym. kukin omaansa. Lokerikko on myös sopivan korkuinen vaikkapa kauppaleikkeihin. Halutessaanhan tuon voi sitten myöhemmin kääntää myös pystyyn.

Sänky on niin ikään ikealta, ja olen ollut todella tyytyväinen. Myös tytär itse on ikionnellinen prinsessasängystään. Päiväpeittoahan tuo vain huutaa ylleen. Yksi tilkkupeitto minulla on ollut työnalla jo ties kuinka ja kauan, vaan saa nähdä valmistuuko ikinä vai tyydymmekö kaupan versioon.


Kaksimetrinen tilaihme!!! Tänne sitten mahtuu yhtä sun toista. Tyttären vaatteet, iiiiso kasa leluja, kirjoja ja vieläpä äidinkin rompetta, ja vieläkin on hyllyjä tyhjillään.
Sehän onkin viikonloppu taas :) Meillä tiedossa pieni miniloma. Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Uskomattoman kauniilta näyttää tyttäresi huone, niin ihana. Pidin jokaisesta yksityiskohdastakin, nuo korit myös valloittivat, missä ovat tyynyt :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä, tykästyin heti! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, itsekkin tykkän kyllä kovin, vaan nyt tuntuu, että silmä osuu heti noihin puuttuviin juttuihin. Alkaa vissiin uuden kodin alkuhuuma haihtua, kun pienet puutteet alkaa harmittaa :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis koti teillä!!! Kysyisin noista maalatuista seinistä.. mitä maalia/sävyä nuo on? On muuten ihana väri! :)

  VastaaPoista
 5. kiitoksia paljon :) maalatut seinät ovat Tikkurilan tunne värikartasta. Sävyt ovat nimeltään Shaali ja Shantung. Esim. Tässä tyttären huoneessa ikkunaseinä on vaaleampaa Shaali sävyä ja tuo vaatekaappien takunen tuota hiukan tummempaa Shantung sävyä. Värikoodeja minulla ei valitettavasti ole nyt tässä ulottuvilla, mutta jos tarvitset ihan ne koodit, niin ilmoittele ja kaivan nekin sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos paljon tiedosta!:) Ei tarvitse etsiä koodeja! :) Pähkäilen mikä olisi juuri SE täydellinen sävy meidän kotiin. Mulle vaan näyttää päätöksenteko olevan niiiin vaikeaa :)

  VastaaPoista