tiistai 18. tammikuuta 2011

PITÄISI!!!

Pitäisi ja pitäisi, ja vielä kerran pitäisi... tuo sana on viime aikoina vilahtanut vähän joka toisessa lausessani, ja alan olla sen kanssa jo ihan hermoromahduksen partaalla. Kovin stressaavaksi tekee elämän tuo yksi sana. No siksipä päätin, että asialle on tehtävä jotain ja siitä se ajatustus sitten lähti. Kirjoitin paperille sanan pitäisi, ja sen alle piiiiitkän listan (joka kasvaa päivittäin) kaikesta siitä mitä PITÄISI tehdä. Ja tiedättekö jo se helpotti. Nyt tuo tehtävien asioien lista ei enää pyöri irrallisena mielessä, vaan se löytyy konkreettisesti siitä silmien alta aina kun sitä haluaa vilkaista. Ja aina kun sopiva rako löytyy kurkkaan listaa ja teen jonkun asian, joka PITÄISI tehdä ja niin se lista vain hiljalleen lyhenee, en nyt sano että stressittömästi, mutta ainakin vähemmällä stressillä kuin ilman listaa.


Ja tässäpä todistusaineistoa siitä, että jotain tarttis tehä, eli tämä lipasto pitäisi saada valkoiseksi. Eli PITÄISI varmaan lähteä maalikauppaan :) Jälkeen kuvia luvassa kunhan saan projektin valmiiksi.

3 kommenttia:

 1. Mä tulisin hulluksi ilman mun listoja:). Mulla on joka asialle vielä oikein oma vihko, joihin noita listojani kerään. Töissä olisin jo ihan kukkuu ilman:). Loistoidea siis!

  VastaaPoista
 2. Löysinpä taas kivan uuden blogin :)
  Kävin kattelemassa teidän rakennusprojektia ja ihanaa, kun olette päässeet muuttamaan!
  Lattian laminaatti on ihanan väristä, olemme itsekin tuota ajatelleet meille. Kiva, että sulla oli tuolla merkit ym. näkyvissä erikseen!
  Lipastosta tulee varmasti ihana valkoisena..mutta ainahan siinä hommaa piisaa :)

  Työn iloa ja mukavaa tammikuun jatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Kirsikka: juu hyvältä idealta tuntuu. Raksa-aikoina aloin nuita listoja enemmissä määrin harrastaa ja päälle jäi. Tuo listavihko onkin hyvä idea :)

  Ruusa: Tervetuloa! Ja kiitos laminaattikehuista! olemme itsekkin tyytyväisiä siihen. Ja ainakin kestävältä tuntuu, lasten lelujen viskomiset ei ole näkyneet missään, ja itse iskin laminaatin palaa raksa-aikana oikein olan takaa vasaralla, eikä mennyt pinta rikki silloinkaan.

  VastaaPoista