tiistai 8. helmikuuta 2011

Pilkkuja ja tähtiä

Näitä löytyy tyttäremme (kohta 4v.) verhoista, ja tosiaan kuten jo olen maininnutkin tytär itse halusi verhoihin EHDOTTOMASTI tähtiä ;)Verhot on toteutettu samalla idealla kuin pojankin huoneessa, eli rullakappa, jonka voi halutessaan kääntää toisinpäin.


Tytär ilmoitti myös, ettei halua verhoonsa rusetteja, niin ompelimpa niihin sitten tällaiset sydämet :) ne kun kelpasivat.

Ystävätär kävi kylässä ja toi tyttärelle ikioman, huoneen sävyihinkin niin ihanasti sopivan kukkasen ja ai että se on ollut neidin silmäterä siitä saakka. Taitaa hänestä kehkeytyä parempi multapeukalo kuin äidistään.

Myös keittiö on saanut verhon ikkunaan, vaan siitä lisää myöhemmin. Seuraavaksi olisi sitten sen tyttären tilkkutäkin vuoro. Josko siihen saisi kankaat tänään leikattua. Myös kirppispöytää pitäisi käydä taas täyttämässä, että pääsisi tuosta turhasta tavarasta eroon. Mistä sitä tavaraa noin kamalasti kertyykään!? Eli varsin touhurikas päivä täällä tulossa, mutta ensin vaihteeksi lumitöihin.

9 kommenttia:

 1. Ihana ihana verho!!! Itse olen suunnitellut samantyylisiä rullakappoja tulevaan taloon. Saanko kysyä mikä sinulla on verhoissa "rullana"? Itse olen ajatellut kysyä kangaskaupasta niitä pahvihylsyjä, mutta löytyyköhän tarpeeksi pitkää esim. meidän keittiöön jossa ikkuna 175 cm?

  VastaaPoista
 2. Ton tyyppisiä olen itsekin ommellut. Nuo sydämet onkin tosi kivat!

  VastaaPoista
 3. siis kertakaikkisen upea verho. Tollaisen minäki tahon :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kauniit verhot!! Pojan autoverhotkin ovat mainiot :)

  VastaaPoista
 5. Lämmin kiitos kaikille kehuista, lämmittävät mieltä kovasti <3

  Mari: Minullakin on rullana juurikin kangaskaupasta hankitut pahvihylsyt. Täällä meilläpäin Eurokankaassa kyllä velottavat niistä euron, kun ovat kuulemma heilläkin kierrätystavaraa. Meidän ikkunat lastenhuoneissa ovat 160cm, ja pojan huoneen hylsystä jouduin poikkasemaan varmaan ainakin 30cm pois, eli luulisi löytyvän riittävän pitkät, ja ihan päästä päähänhän ne ei edes tarvitse olla, ettei suotta pahvi vilku rullan päästä.

  T: Sinullakin on ilmeisesti blogi tai näin Kirsikan postauksesta ymmärsin, vaan en löydä sitä profiilistasi :(

  Johanna: Kiitos paljon, sitten eikun vaan ompelukone surraamaan sielläkin ;)

  Johanna: Suuret kiitokset myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan näköiset verhot ja miten hyvä idea tuo onkaan, että verhot voi kääntää myös toisin päin! Kauniit ovat! :)

  VastaaPoista
 7. Onnenhippuja: Kiitos <3 juu mielestänikin on helppoutta rakastavana ihmisenä mukavaa, että kyllästymisen iskiessä saa ilmettä nopsasti muutettua. Ja toinen hyvä puoli näissä rullaverhoissa on se, että niitä on niin helppo itsekin tehdä.

  VastaaPoista
 8. Saagan kelpaa nukkua ja leikkiä noin kauniissa huoneessa.Tuolla ei voi nähdä kuin prinsessa unia:))

  VastaaPoista
 9. Hei kaikille antiikki-mööbeleistä kiinnostuneet!Kajaanissa on uusi antiikkiliike Antique-house Okero & Kovalainen
  Kurkatkaas

  VastaaPoista