perjantai 4. helmikuuta 2011

Ihana nettipuoti

Tilasin viime viikonloppuna netistä kankaita pojan tilkkutäkin viimeistelyyn ja tyttären huoneen verhoihin. Sitä tähtikangasta kun on metsästetty jo vaikka mistä, ja Pikku Iidan Puodista löysin vihdoin Esta kidsin beigeä tähtikangasta, jonka tuo vajaa neljävuotias neiti hyväksyi verhokankaakseen.

Ja tiedättekö palvelu tuossa nettipuodissa oli niin mahtavaa, että pakko täälläkin aivan mainostaa. Puodin pitäjä piti ahkerasti ja ystävällisesti yhteyttä ja lähetti kankaat todella nopeasti, no näinhän toki kunnon nettikaupan kuuluu toimiakkin, vaan se mikä sykähdytti oli se PAKETTI. Jo kun postivirkailija toi paketin minulle, olin hyvin ilahtunut, paketti oli NIIN kauniisti paketoitu vaaleanpunaiseen pilkulliseen paperiin (harmittaa kun en ymmärtänyt siitä ottaa kuvaa). Ja vielä sen kauniin paketin sisältäkin löytyi näin ihanasti pakatut kankaat:

Ja vielä loppusilauksena ihana kiitoskortti, sekä pieni yllätys

Jotenkin tämä vain tuntui niin mukavalta, että on jaksettu tällaiseen panostaa. Erottuu niin edukseen muista nettikaupoista joista olen tuotteita tilannut. Vaikka niissäkin on palvelu pelannut ihan hyvin, niin tästä vain tuli ainakin itselleni tooosi hyvä mieli ja veikkaan, että tilaan täältä toistekkin. Puodissa on myynnissä myös mm. myyjän omia käsitöitä, sekä sisustustavaraa.
Ja tässäpä vielä kuva siitä mitä paketista lopulta paljastui :)


Söpösiä kankaita, joista olisi siis tarkotus taikoa tilkkuja täkkiin, sekä verhot.

2 kommenttia:

  1. Tarjan paketit ovat aivan ihastuttavia, aina kun sieltä tilaa jotain. Olen joskus tilannut sieltä jotain pientä jo pelkän paketin takia :)

    VastaaPoista
  2. No juu, pakko myöntää, että koukkuun jäin. Heti paketin saatuani aloin miettiä, että mitähän seuraavaksi sieltä tilaisin :)

    VastaaPoista