sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Pikkumiehen verhot ja torkkupeitto

Ompeluinspis iski ja sain vihdoin verhotettua ensimmäisen huoneen. Pojan (1,5v) huoneeseen syntyi tällainen rullakappa. Halusin verhosta hillityn, en siis mitään riemunkirjavaa, mutta kuitenkin lapsekkaan. Ja tällainen on lopputulos:Ompelin verhon siten, että jos mieli muuttuu saa sen käännettyä myös toisin päin, eli ilmettä saa sitten helposti halutessaan muutettua.

Samoja kankaita käytin myös ompelemaani tilkkupeittoon, josta tuli tällainen:


Torkku/ päiväpeitoksi tämän ajattelin.

Seuraavana vuorossa keittiön ja tyttären huoneen verhot. Myös tyttö haluasi ikioman tilkkupeiton, joten omeplukone surisee täällä jatkossakin ;)

Niin ja tiedättekös, eilen minua odotti blogissa mahtavan mukava yllätys. Olin saanut ihka ensimmäisen tunnustukseni! Joten paljastuksia on luvassa piakkoin :)

5 kommenttia:

 1. Upealta näyttää ompelukset, kerrassan ihania. Ja onnea tunnustuksesta, olet sen kyllä ansainnut <3

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno verho ja peitto! :D

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos teille molemmille <3

  VastaaPoista
 4. Ehottomasti parhaita blogeja on nämä, joissa on vastavalmistunut talo! Mielenkiinnolla katselin läpi blogisi, pian saan itsekin alkaa toteuttaan meiän uuen talon sisustusta ja ideoita kerään jokapuolelta :)

  VastaaPoista
 5. Todella hieno verho. Itse olen tähän asti ajatellut kokeilla laskosverhon tekemistä, mutta tuo onkin kivemman näköinen.
  Viitsisitkö vinkata mitkä ovat tuon tekemäsi verhon mitat? Meille on myös tulossa helmitalo ja olisi kiva tehdä verhot valmiiksi jo ennen muuttoa :)
  T.Katja

  VastaaPoista