torstai 10. helmikuuta 2011

Keittiön yksityiskohtia

Purkkeja ja purnukoita, voiko niitä koskaan olla liikaa?? Meillä ei edes juuri syödä muroja, mutta en voinut vastustaa noita moroboxeja kun ne kaupassa näin. Vaan kelpaavathan ne muuhunkin säilytykseen.

Johannalta SisustusUnelmia-blogista nappasin tämän idean, eli miksi säilyttää kauniita keittiöpyyhkeita kaapeissa ja laatikoissa, kun ne kerta saa näin kauniisti esille ja käden ulottuville.

Ja tytön verhojen ylijäämä kankaista syntyi sydämiä, pitsi taas on kierrätetty pikku iidan puodin postipaketista, jossa ollut paperikassi oli tällä pitsillä kiinni :)

4 kommenttia:

  1. Ai että on ihanaa kun pääsee näin netin välityksellä pienelle kyläreissulle. Kyllä oot saanut aikaiseksi vaikka mitä siellä. Ihania verhoja....saako laitta verhotilauksen tulemaan ;).

    VastaaPoista
  2. Hih, sanoppas muuta, miksi niitä pitäis säilyttää jossain kaapin pohjilla kauniita keittiöliinoja :) Mistä olet ostanut nuo vaaleanpunaiset astiat? tosi kauniita ovat.

    VastaaPoista
  3. Niina: eikun kangaskauppaan kankaita valkkaamaan, ja tervetuloa vieraisille ihan aikuisten oikeestikkin :)

    Johanna: Olen saanut nuo astiat lahjaksi Äidiltäni. Miljögårdenin kippoja ne on, että jos siellä päin on heidän jälleenmyyjiä, niin sieltä voisi kysyä josko löytyisi :)

    VastaaPoista
  4. Hyvin olet osannut sisustaa..kaunista!

    VastaaPoista