sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tunnustus ja paljastuksia ;)

Kuten jo aiemmin tänään mainitsin, sain suureksi ilokseni ihka ensimmäisen tunnustuksen Kirsikalta Villa Ainala-blogista Suuret kiitokset siis sinulle! Osaltanai tahdon myös sinulle tunnustusta blogistasi jakaa, viihdyn sen parissa todella. Ihana ja niin kaunis koti sinulla!

Ideana on, että tunnustuksen saaja kertoo itsestään seitsemän asiaa ja jakaa tunnustusta sitten eteenpäin.

Ja mitähän sitten kertoisin... no

1. Vietämme parhaillaan rakkaan mieheni kanssa puolivuotis hääpäiväämme ja kuohuvaa on korkattu sen kunniaksi ;) yhdessä on taivallettu jo yli kymmenen vuotta, mutta häitä juhlittiin vasta viime kesänä.

2. Täytän tänä keväänä 27 vuotta. Kolmenkympinkriisi täältä tullaan.

3. Työskentelen terveydenhuoltoalalla. Pidän työstäni, mutten silti ole vielä ihan varma mikä minusta tulee isona ;) EDIT: Tällä hetkellä olen kuitenkin unelma-ammatissani eli kahden rakkaan lapseni kotiäitinä.

4. En pidä ruuanlaitosta. Se on päivän pakollinen osuus, jonka kyllä hoidan ja mielestäni ihan kunniallisesti, mutta en yleensä tykkää siitä ollenkaan.

5. Leipomista taasen rakastan, makeita leivonnaisia eritoten. Voisin haluta olla vaikka kondiittori isona ;)

6. Olen suklaaholisti, pääsen aamulla ylös sängystä suklaan voimalla ja illalla viimeisenä syön liian usein suklaata, niin ja kahvin kanssa tietysti pitää olla suklaata ;)

7. En ymmärrä puutarhan tai pihan hoidosta oikeastaan mitään. Sisällä meillä elää leikkokukat kauemmin kuin ruukkukukat. Silti haaveilen unelmapihasta. Vehreästä tilkusta, jossa kukat kukkivat, omenat ja marjat kypsyvät, multamaasta jossa omat perunat, porkkanat ja sipulit kasvavat. Opettelun paikka siis... ensi kesää odotellessa.

Paljon on blogeja jotka tunnustusta anseitsevat ja joiden parissa viihdyn, mutta tällä kertaa harkinnan jälkeen omalta osaltani haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin Johannalle Sisustusunelmia-blogiin, jaksan ihailla kotiasi ja intoasi ja energiaasi blogin suhteen. Myös kauniit kuvat inspiroivat. Myös Viivun Viivu´s home blogista pidän kovasti, pidän tavasta jolla hän kertoo elämästään, perheestään ja kodistaan, niin ja ihana blogipuotikin hänellä on. Ja vielä Huvikummun Mallalle jaan tunnustusta ihastuttavasta blogista, kauniista kodista, upeasta elämänasenteestaan ja uskomattomasta energiasta jota hänellä vielä suurperheen arjen pyörittämisenkin jälkeenkin on.

Lopuksi vielä tervetuloa uusille lukijoille!

Ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa ihan kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kiitos paljon <3 olen ihan otettu sinun sanoista blogiani ja kotiamme kohtaan. Hih, me ollaan samanikäisiä :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos ihanainen!!! <3 Näistä yli-ihanista sanoista tuli kyllä hyvä mieli!!!

  VastaaPoista
 3. kiitos!!<3 kauniisti kirjotit,lämmittää mieltä ja sydäntä!otan tämän ilolla vastaan!

  VastaaPoista
 4. Ainahan saa unelmoida.Unelmista saattaa tulla tosi-asia.

  VastaaPoista