perjantai 12. marraskuuta 2010

viikot vierii

Taas on näemmä kulunut viikko viime kirjoituksesta. Huoh ja kunnon kuvia ei ole vieläkään :( ei näillä valomäärillä saa kunnollisia kuvia, mitä kehtaisi esitellä, mutta viikonloppuna laitan tänne joitain otoksia siitäkin huolimatta...

Keittiön ja tapetoinnin kimpussa on viime ajat puuhasteltu. Tai itse en ole ollut hommissa kuin muutamana päivänä, mutta mies sitäkin ahkerampana. Keittiön kalusteet on asennettu. Vetimet vielä puuttuu, ja yhden vetolaatikoston laatikot on liesitason sähköjen takia asentamatta. Mieleinen hana löytyi vihdoin ja lavuaarin ja hanan paikat pitäisi vielä tasoihin askarrella.

Laatoittajat ovat olleet ahkeria, ja nyt on kaikki muut paitsi keittiön välitila laatoitettu ja saumattu. Pieniä yllätyksiä tosiaan tuon laatoituksen tiimoilta tuli, kun hommasimme laatat itse ja rakennustapaselosteessa sanotaan, että peruslaatoitus kuuluu hintaan. No meilläpä tuli 10kpl boordia kylpyhuoneeseen, sekä ihan aavistuksen aaltoilevareunainen laatta tuulikaappiin, ja nämä kuulemma eivät ole peruslaatoitusta, ja melko ison lisäkustannuksen mielestämme aiheutti.

Tapetointikin on edistynyt, tosin kuvittelin senkin olevan nopeampaa hommaa, kuin todellisuudessa olikaan. Mutta nyt siis on tapetissa kaksi makuuhuonetta, olohuone ja keittiö. Kiitos Sanna avusta!!! Toisen lastehuoneen tapetointi jäi puolitiehen, koska yhdessä rullassa oli värivirhe ja tapetin valmistus on lopetettu. Ensi viikolla pitäisi maahantuojalta tulla infoa asiasta. Kovasti toivon, että saisimme samaa tapettia uuden rullan.

Ja koska nyt tuntuu, että mikään asia ei suju ihan ongelmitta, niin myös hormin kanssa on murhetta, eli peltiseppää tarvitaan taivuttelemaan hormin pellityksiä uuteen uskoon.

Muutaman kommentin olin vahingossa missannut, mutta nyt pitäisi olla vastausten ajantasalla :)

Ensi viikolla timpurit lupasivat tulla laittamaan uuden sisäkaton paikalleen, ja sitten päästään laminaattien kimppuun. Nyt tuntuu, että raksa alkaa tuntua kodilta, eikä sieltä enää haluaisi pois lähteä.

2 kommenttia:

  1. Vauhdilla menee teilläkin. Koskas teillä olikaan muutto?

    VastaaPoista
  2. No juu, mutta kyllä me vauhdissa teille hävitään ;) Kunnnianhimoinen tavoite teillä tuo muuttopäivä, mutta teidän vauhdilla varmaankin onnistuu. Meillä ei varsinaista muuttopäivää ole lyöty lukkoon. Vuoden loppuun mennessä on Helmitalot luvanneet talon heidän osaltaan valmiiksi, joten heidän aikatauluistaan riippuu paljon kuinka saadaan putkarit, sähkärit ja iv-miehet tekemään omat hommansa. Itse sanoin eilen miehelle, että kuukauden päästä on oltava muuttovalmista. PISTE. mutta viimekädessä tosiaan muuttopäivä ei ole vain meistä kiinni.

    VastaaPoista