keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Seinäpinnat valmiina ja kattokin melkein :D

tuulikaapi on saanut katoopaneelit ja loputkin tapetit ylleen
Myös vaatehuone on tapetoitu
Tyttären huoneessa on kattopaneelit...
... samoin pojan :D

Eli siinäpä ne otsikossa tulikin tämän päivän ilon aiheet :) eli kaikki seinät ovat nyt maalissa tai tapetissa (no edelleenkin se reklamaatiorulla uupuu sieltä tyttären seinästä), ja kattopaneelit oli raksalta lähtiessäni asennettu jo kahteen makkariin, wc:hen, tuulikaappiin ja kodariin. Ilmeisesti tekivät vielä viimeisenkin makuuhuoneen tänään ja huomenna jatkavat olohuoneen, keittiön ja eteisaulan parissa, nuohan ovat yhtä tilaa ja haaveilen josko ne jo huomenna olisivat valmiina. Nyt olen valkkaillut listoja ja laskeskellut niiden menekkiä. Ja huomenna ajattelin soitella helmitaloille ja tilata väliovet raksalle.
Ja päivän bonuksena pojan huoneessa on jo laminaatti, kiitos ahkeran miehen joka yöpuhteena unettomuuden iskiessä kävi huoneen laittamassa listoja, väliovea ja vaatekaappeja vaille valmiiksi :)

Itse kävin tänään siivoilemassa raksalla ja sain avuksi ihanaisen ystävän naapurista. Kiitos avusta Eija!

Huomenna saadaan kylpyhuoneen ja wc:n kalusteet ja peltimiehen pitäisi tulla tekemään pellitykset. Ensi viikoksikin on luvassa äksöniä raksalle. Muurari tulee maanantaina jatkamaan takan muurausta. Putkari tulee niin ikään maanantaina tekemään joitakin läpivientejä katolle, sekä kartoittamaan tilannetta muiden putkihommien osalta. Myös sähkäri lupasi tulla päiväksi raksalle touhuamaan kunhan katto saadaan valmiiksi. Nyt taas ei ole raksaväsymyksestä tietoakaan, kun vauhdilla tapahtuu :)

5 kommenttia:

 1. Hui-ui! Onpa teillä valmista, ihan mahtavaa! Kivoja tapetteja:).

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää kuvissakin mutta luonnossa vielä paremmalta! Ootte te aikasmoisia rakentajia:))

  VastaaPoista
 3. Kaunis koti tulossa! Pintamateriaalit on mun makuun. :)

  VastaaPoista
 4. Kirsikka, no onhan tässä toki edistytty, mutta paljon on vielä tehtävää muuttopäivään mennessä (jota ei kyllä vieläkään ole lyöty lukkoon, huoh)

  Kiitos Eija. Tosin oikeampi kommentti taitais olla rakennuttaja... Aika vähähän me loppujen lopuksi on ite tehty. Ja semmosta harjotteluahan tää meille on. Mutta paljon on opittu uutta :)

  L: kiitos kovasti <3

  VastaaPoista
 5. Harjoittelu tekee mestarin.Onhan se toisaalata ihan mukava kun on oman kädenkin jälkeä!Olkaa vaan ylpeitä itsestänne.Kaikki ei kykene tuohon! Minä ainakin arvostan.Piste

  VastaaPoista