tiistai 16. marraskuuta 2010

Keittiö alkaa hahmottumaan

Keittiö alkaa olla aikalailla kasassa. Eilen saapui viimeisetkin kodinkoneet. Yksi laatikosto on vielä asentamatta ja odottaa sähkäriä, myös vetimet puuttuu vielä ja pari peitepalaa.
Vasemmalla puolella olevien yläkaappien alle tulee jääkaappi ja pakastin, ja kaapit ovat kyllä samalla korkeudella, vaikka kuva vähän hämää kaappien päällä säilössä olevan taustalevyn takia.
Keittiön välitilan laattaa ei ole osattu vieläkään päättää.... haluaisin sisustuskiveä, mutta en tiedä miten sen asentaminen keittiön välitilään sähköjen ym. puolesta onnistuisi.
Takasta en ole tainnut vielä kuvaa laittaa, eli tässä takka parin muurauspäivän jälkeen. Sisäosa on valmis. ensi viikolla muurari tulee tekemään ulkokuoren, sekä asentaa hormin.

Tälle päivälle tiedossa maalausta, vetimiä ja rautakaupassa haahuilua.

4 kommenttia:

 1. MOI! Kylläpä on edistynyt vauhdilla teidän taloprojekti! Melkein jo "muuttovalmis". Vaikka hommia vielä piisaakin niin näyttää jo tosi hyvälle. Voimia sinne ♥

  VastaaPoista
 2. hei!

  Minua kiinnostaisi tietää keittiön seinän maalin sävy? Itse myös loppusuoralla rakennuspuuhissa ja värit pitäisi löydä lukkoon?
  Näyttää tuleva keittiönne niin kivalta ja raikkaalta :)

  t: Katarina

  VastaaPoista
 3. Kaunista tapettia teille on tulossa keittiöön, onkohan se Laura Ashleyn? Ihanan pitkällä olette jo :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavista kommenteista <3

  Kiitos Niina tsempityksistä, kyllä niitä voimia nyt koetellaan, kaikki vähän takkuaa (no onneksi ei mitään ylitsepääsemätöntä kuitenkaan) ja alkaa kisaväsymys iskeä, mutta eiköhän se tästä sutviinnu.

  Katarina: maali on tikkurilan tunne väri kartalta väri nimeltään shantung ja koodi V481, netistä katsottuna näyttää värimalli tosi harmaalta, mutta ei todellisuudessa sitä ole. Kiitos keittiökehuista :) kyllä uskon itsekkin, että siitä hyvä tulee, vaikkakin nyt pystyn näkemään siellä vain kaiken tuon sotkun ja keskeneräisyyden...

  Hanna: tapetti on löytö paikallisesta prismasta!!!! Oli vielä easy uppia, kestävää, pestävää (tai no pyyhittävää) ja mikä parasta tosi edullista... vastaavia kuoseja taitaa Laura Ashleyltakin löytyä.

  VastaaPoista