perjantai 5. marraskuuta 2010

Pikapäivitys

Vaikka blogissa on ollut hiljaista. niin raksalla ei näin ole ollut. Päinvastoin, perhe-elämän ja raksan lisäksi ei juuri aikaa, saati energiaa ole muuhun ollut.

Mutta siis paljon on tapahtunut sitten viime kirjoituksen. Kaikki seinät ovat nyt pohjamaalatut ja kahta seinää lukuunottamatta myös kahteen kertaan pintamaalilla maalatut. Huomenna käyn sutimassa viimeisetkin kaksi seinää toiseen kertaan, ja sitten saankin ystävän avuksi tapetointihommiin. Tarkoitus olisi tapetoida kaikki muut tapetoitavat seinät, paitsi tuulikaappi ja kodarin ikkunaseinä (jos sinne tapettia nyt edes tulee). Tuulikaappia ei päästä tapetoimaan, siitä syystä, että myös laatoittaja on ahertanut talollamme ja tuulikaapin lattia on eilen laatoitettu. Samoin laattapinnan on saanut kylpyhuoneen ja wc:n seinät. Pieniä ongelmia oli laatoituksenkin kanssa, mutta siitä myöhemmin lisää.

Lisäksi muurari teki työtään talolla pari päivää, ja nyt olohuoneen nurkassa nököttää takan sisusta, eli takka on vielä ulkovuoraustiiliä vailla, ja niitä joudummekin odottelemaan parisen viikkoa, kun muurari on niin kiireinen. Muurarimme ystävällisesti asentaa myös hormin, joten se ongelma on saatu ratkaistua.

Myös keittiön suhteen on edistytty, eli yläkaappien rungot on nyt asennettu ja alakaappien kiinnitystä olisi tarkoitus jatkaa huomenissa.

Nyt olen lähtenyt semmosella kiireillä aina lasten päikkäriaikaan raksalle ja sieltä kotiin, että kameran mukaan ottaminen on joka ikinen päivä unohtunut, mutta yritän korjata asian viikonlopun aikana. Pimeys+kännykkäkamera yhdistelmällä kun ei oikein julkaisukelpoista materiaalia saa aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti