sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kuvia laatoituksista

(kylppärin ja khh:n lattia)
(suihkunurkkaus
pahoittelut vinosta kuvasta) (tuulikaapin lattia
ja tapetointi vielä kuvassa kesken)
(wc:n laatoitus
kamalan likaiseksi laatoittajien toimesta jätettynä)
(lähikuvaa wc:n laatasta)

Tässäpä kuvia, huonoja sellaisia, mutta kuvia kumminkin laatoituksista. Khh, kylppäri, wc ja tuulikaappi ovat siis saaneet laatat ylleen. Kylppärin ja wc:n laatat vain on samauksen jälkeen pesty laatoittajien toimesta tooosi huonosti, ja ne näyttävät aika kamalilta nyt. Mutta mielikuvitusta käyttäen voi ehkä saada kuvan miltä laattamme tuon kuran alta paljastuessaan näyttävät.

Viikonlopun raksa saldo oli aika onneton johtuen isänpäivän juhlinnoista (ja no laiskuudesta). Kylpyhuoneen ja wc:n kalusteet saimme valittua ja tuulikaappi tuli tapetoitua ja siinäpä se. Mies lähti tosin vielä siivoilemaan raksalle hiukan, jotta huomenna toimitettavat keittiön kodinkoneet mahtuvat johonkin. Mutta josko taas ensi viikolla täydellä höyryllä eteenpäin. Kattopaneelien tosiaan pitäisi löytää ensi viikolla paikalleen ja viikonloppuna kävi pellittäjä tekemässä mittauksia ja lupaili, että tiistaina tai torstaina hän tulee tekemään pellitykset. Samalla tuli sovittua hänen kanssaan lisätöistä, eli terassin puolelle tilasimme lumiesteet katolle koko matkalle ja lisäksi vaihdoimme lapetikkaiden ja lumiesteiden värin pakettiin kuuluvasta rosterisesta katon väriseksi, eli ruskeaksi. Ikkunapellitykset seinätikkaat ja rännit ym. tulevat valkoisena.
Huomenna luvassa kuvia tapetoinnin tuloksista.

4 kommenttia:

 1. Hienosti on edistystä tapahtunut!!! Ja älä huoli, kyllä ne laatat sieltä puhdistuu. Nyt jo näkee ihan hyvin, että hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Tulin kurkkimaan :)
  Meillä on aika samanlainen tuo harmaa laatta kylppärissä :)

  -Noora-

  VastaaPoista
 3. Kiva Noora, kun kävit kurkkimassa :)

  VastaaPoista