torstai 21. lokakuuta 2010

Tapettia tapettia

Tapetit alkavat nyt olla vihdoin kasassa! Oli se päätöksenteko vaikeaa. Alla tuulikaapin tapetti, tuo kukallinen nimittäin. Vielä on auki tuleeko tuulikaappiin puolipanelointi, tai oikeastaan tiedän, että haluan siihen puolipaneloinnin, mutta ajansäästämiseksi voi olla, että alkuun vetäsemme pelkän tapetin tuulikaappiin. Tapetti on erittäin pesunkestävää ja siksi uskalsimme sitä tuulikaappiin laittaa. Raidallisella tapetilla on tarkoitus tapetoida kodinhoitohuoneesta ikkunaseinä ja vaatehuone.

Tässä taasen keittiön ja olohuoneen valintoja. Tuo kuviollinen tulee keittiön ikkunaseinälle, ja yksivärinen on mitä todennäköisemmin valintamme olohuoneen yhdelle seinälle, loput seinät maalataan.
Loput tapettivalintamme löytyvät tuolta sisustusta välilehden alta.
Pohjamaalauskin edistyy ihan mukavasti ja huomenna pitäisi kokeilla kolibri pinnoitteella pinnoitusta, mutta niistä lisää myöhemmin.

5 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää, samaa vaaleaa linjaa kuin meilläkin:)!

    VastaaPoista
  2. Juu juu vaaleeta sen olla pitää ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, että jaksat pitää blogia! Ollaan itse alkamassa Helmitalo-rakentajiksi kesällä 2011 ja on mukava seurata teidän projektin etenemistä. IHANAT tapetit!! Onko ne Helmitalon valikoimassa, vai hankitteko muita kanavia pitkin? Ja miten ihania kalustehankintoja olet tehnytkään. Teille tulee kaunis koti

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia Eija ja tuleva helmitalon rakennuttaja. Tapetit olen hankkinut ohi Helmitalojen, eli valitettavasti en osaa sanoa löytyykö kyseisiä tapetteja helmitalojen/viialan rakennustarvikkeen valikoimista. Ja yritän päivitellä blogia taas ahkerammin, nyt vain niin kiirusta pukkaa, kun mehän teemme jonkin verran sisätöitä itse. Mikä Helmitaloista teille tulee, koska teillä on valmistuminen?

    VastaaPoista