lauantai 23. lokakuuta 2010

tää maalasi ja maalari maalasi

Juuh, eli uusiks meni mun pohjamaalaukset... kantapään kautta piti näemmä tuokin oppia. Eli olin saanut tyttären huoneen ja pari muuta seinää "maalatuksi" kun meidän tasoittaja maalarimestari tuli käymään, ja näytti miten homma OIKEASTI tehdään :) Eli aivan liian nuukasti olin maalia laittanut pintaan. No onneksi en sen enempää ollut ehtinyt omin päin maalaamaan. ja nyt kaiketi homma sujuu niin kuin kuuluukin. Niin ja kolibritkin jäi laittamatta, kun maalarimestarimme lupasi ystävällisesti sen laittaa pintaan puolestamme, niin empäs alkanut kokeilemaan, että osaisinko.
Mies on ahertanut kiintokalusteiden parissa, ja keittiön kalusteiden rungot on nyt kasassa :) Alla olevassa kuvassa ollaan puolivälissä. Parhaillaan mies ahertaa iltatyönä pohjamaalauksen parissa.

Oih ja voih, kyllä nyt on taas sellainen fiilis, että talo sais jo olla valmis, että päästäis palaamaan normaaliin arkeen.... vaan ei taida olla sitä luvassa vielä vähään aikaan.

3 kommenttia:

  1. Muistan kuinka itsekin lopussa tuskailin jo vuokrakaksiossamme, että pääsispä jo muuttamaan. Kyllä se muutto sieltä tulee ja toivotaan, että pääsette pian muuttamaan <3

    VastaaPoista
  2. Juu onneksi voitonpuolella ollaan jo :) Aina välillä vain alakulo iskee, ei voi minkään, mutta onneksi se ei yleensä kestä kauaa kerrallaan.

    VastaaPoista
  3. malttia ,malttia kertoo nimmerkillä kokemusta on

    VastaaPoista