tiistai 19. lokakuuta 2010

Tämän päivän kaverit

Tänään siis ahkeroin siivouksen parissa, ja REALISTISEN päiväsuunnitelman tekeminen kannatti, sillä ensimmäistä kertaa raksaamisemme historiassa sain enemmän aikaiseksi, kuin olin suunnitellut, eli sain jatkettua myös pohjamaalien parissa. Ja kylläpäs oli hyvä mieli lähteä raksalta kotiin, kun saattoi päivän saldoon tyytyväinen, eikä ensimmäinen tunne ollut pettymys tekemättä jääneistä töistä :)


Ja kyllä sitä pölyä sitten riittääkin!!! Tässä OSA keittiön hiontapölystä,
J-Ä-R-K-Y-T-T-Ä-V-Ä-Ä!!!

3 kommenttia:

  1. Juu, tuo onkin sellaista tavaraa, joka rikkoo kaikki imurit... Raksalla sitä siivoamista riittää:). Jos energiaa jää yli, tervetuloa meillekin:).

    VastaaPoista
  2. Tulin kurkkimaan tänne... Hyvältä näyttää! Ootte jo aika lailla pidemmällä, kun me. No, pikku hiljaa eteenpäin! :)

    VastaaPoista
  3. Kirsikka: Kyllä tän raksaajan energiat palaa loppuun ihan tuolla omalla työmaalla, tämä kahden pienen lapsen kanssa raksaaminen kun ei ole ehkä se kaikkein helpoin vaihtoehto... mutta juu rasittava vaihe on tuo pölynsiivous, eikä loppua pölylle näy. Päädyimme nyt siihen, että vuokraamme teollisuusimurin, josko sillä lähtisi loput.

    Kodin onni: Tervetuoloa kurkkimaan! Käväisinkin vastavierailulla blogissasi. Kyllä se siitä käyntiin lähtee, kun saa nuo paperi sun muut asiat alta pois. Pian kiritte meidät kiinni :)

    VastaaPoista