tiistai 7. syyskuuta 2010

Kauneus vai käytännöllisyys siinä vasta pulma

Tulihan sitä mietittyä niin, että kumpi on tärkeämpää kauneus vai käytännöllisyys, vaan niin siinä kävi, että järki ei tällä kertaa voittanut vaan eteisen suunnitelmat meni uusiksi, kun tämän ihanuuden näin...
Alkujaan siis eteiseen piti tulla matalista kiintokalusteista rakennettu "penkki" vetolaatikoilla varustettuna, vaan nyt tuon penkin tilalle on hankittu tuo rautapenkki. En vaan voinut vastustaa. Tämän alle pitäisi sitten hommata vanha pärekori tms. johon kintaat ja pipot voi piilottaa lapsille sopivalle tasolle.

Ja nyt kun sisustukseen päästiin niin laitampa vielä kuvan tulevasta laminaatistamme, tosin tämä kuva ei mielestäni tee tuolle lattialle oikeutta, vaan kauniimpi on luonnossa. Laminaatti on Pergon mallistosta seaside tammilauta. Vähän tummemmaksi meni, kuin alkujaan oli tarkoitus, mutta tähän uutuuteen ihastuomme ensisilmäyksellä. "röpelöinen" pinta ja viisteet tekivät laminaatista jotenkin niin aidon puun tuntuisen verrattuna moneen muuhun laminaattiin.

(Kuva:Pergo)

Seuraavaksi pitäisi sitten hommata keittiö ja laatat :)

5 kommenttia:

  1. Hyvä juttu, että tunne ratkasi tuon eteisen penkkijutun....on meinaa aika herkku ♥ laminaatti näyttää myös oikein hyvltä. Syysterveiset täältä Huvikummusta.

    VastaaPoista
  2. Ihana penkki. Joskus on hyvä antaa tunteille valta :)

    VastaaPoista
  3. Kauneus ensin, ehdottomasti! Hyvä valinta tuo penkki. Meilläkin alkuvaikeudet on voitettu, ja talo nousee:).

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista :) Juuh kyllä olen itsekkin valintaan (ainakin vielä) tyytväinen.

    VastaaPoista
  5. Ihana penkki. Me päädyttiin niihin kiinteisiin penkkeihin joissa vetolaatikot alla. Mut ihan eritunnelma tuosta teiän "penkistä" tulee :)

    VastaaPoista