keskiviikko 15. syyskuuta 2010

ja taas mennään

Juuh, eli taas pienen odottelun jälkeen tapahtuu ja vauhdilla. Viime viikolla oli sähkäri raksalla pari päivää vetämässä sähköistyksiä ympäri huushollia ja tänään taasen oli timpurit painamassa hommia. Lisää väliseinärunkoja oli ilmestynyt ja ensimmäinen kierros muurattavia väliseiniä oli saatu tehtyä. Huomenna kuulemma jatkuu muuraus ja perjantaina väliseinät levytetään umpeen :D Kylläpäs tuli taas hyvä mieli kun homma etenee vauhdilla. Meidän oli alkuun tarkoitus laittaa kattopaneelit itse, mutta nyt ajankäyttösyistä harkitsemme kuitenkin senkin homman teettämistä timpureilla. Silloin nimittäin kattopaneelit olisivat paikallaan ensi keskiviikkoon mennessä ja me pääsisimme suoraan sisäseinien kimppuun. Täytyy kyllä sanoa, että on saatu huippumukava timpuriporukka meille, ovat todella ystävällisiä ja auttavaisia olleet meitä maalikoita kohtaan.

Tällä viikolla ei maalaushomma ole säiden vuoksi edistynyt, vaan nyt on itse painettu terassin kimpussa. Maalaushommasta olisi vielä päätykolmiot tekemättä, eli ei nyt ihan kauheasti, tosin eihän tuo ihan helpoin maalausosiokaan ole. Kunhan nyt vain ilmat hiukan kuivuisivat, että saataisiin sekin homma kunnialla hoidettua loppuun.

Alkujaan muuttoajankohdaksi oli mietitty ensi vuoden alkupuolta, vaan nyt on pakko myöntää, että joulusisustus jo vilkkuu mielessä, mutta katsotaan nyt kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti