lauantai 14. elokuuta 2010

valua ja valmista

Niin vauhdilla tapahtuu nyt, ettei meinaa perässä pysyä, mutta ei se mitään. Keskiviikkona kävi sähkäriporukka laittamassa lattialämmityskaapelit paikallensa ja raudoitukset valmistui siinä sivussa.
Perjantaina tontille ilmestyi betoniauto ja valukin rykästiin siihen samaan syssyyn.

Kuistin perustuksetkin alkavat vihdoin olla kohdillaan. Aitatolpat on maalattu, ja niiden pystytys olisi vuorossa huomenissa. Ensi viikolla koitamme saada terassin päälilaudat hankittua.

Ulkokuori on helmitalojen porukan puolesta puuosin valmis, vain ulko-ovet ja parit ikkunakoristeet puuttuvat. Kuistikin sai aidat ympärilleen.

Helmitalojen pomokin tavattiin eilen ja ilmeisesti sisätyöt alkavat myös pian. Omalla tehtävälistalla olisi terassin lisäksi pihan laittoa muutenkin. Tyttären kanssa on käyty kivitalkoissa, eli kerätty täyttömaan joukosta kiviä, joita ajattelimme käyttää istutusten ympärillä ja ehkäpä jotakin pientä pengertäkin niistä ajateltiin tehdä. Mullan levittelyä ja pihan tasoittelua myös olisi ohjelmassa. Lisäksi saimme häälahjaksi omena- ja kirsikkapuut, joille myös pitäisi paikka keksiä. Ja puutyörintamallakin riittää edelleen askaretta ja pihavajasta puuttuu räystäslaudat ja maalit taloa varten on odottamassa ja ja ja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti