tiistai 10. elokuuta 2010

Julkisivut viittä vaille valmiit

Tulipahan taas pyöröhdettyä tontilla kahvittamassa työmiehet, ja kamerankin muistin ottaa mukaan. Julkisivujen viimeistely edistyy hienosti, kuistia värkkäsivät parhaillaan. Huomenna kuulemma saavat julkisivut valmiiksi.
Katto oli saatu valmiiksi jo perjantaina.
Takapihan terassin pohjia yritetään itse saada aikaiseksi.
Myös sisällä oli hommat edistyneet valua varten. Perjantaina oli KVV-vastaavamme käynyt tarkastamassa putket ja maanantaina kävi kaupungin vesilaitoksen mies tekemässä omat tarkistuksensa. Kaikki oli kunnossa niiltä osin. Sähköjen piti tulla maanantaina, mutta yli pyyhkäisseen myrskyn vuoksi oli sähkölaitoksen miehillä päivystyshommaa sen verran, että meidän sähköjenkytkentä saa odottaa.

Styroxeihin oli piirretty väliseinät, kylläpä huoneet näyttivät pieniltä :S
Nyt sitten odotellaan valua, josko se tällä viikolla tulisi. Kivaa kun nyt koko ajan tapahtuu jotakin. Ehkä tästä meille koti vielä syntyy.



2 kommenttia:

  1. Kyllä ne huoneet kummasti kasvavat kun saavat seinät ympärilleen. :)

    Olipas kiva tuo takapihan terassin kuva. Itse olemme juuri pohtineet miten sen toteutamme, joten tuo oli oikein oikein sattuva kuva. Kiitos. :)

    VastaaPoista
  2. No näin ajattelinkin, että viimeistään, kun huonekalut ovat paikallaan huoneet eivät enää tuntuisi niin piieniltä. Meillä kun noita lastenhuoneita hiukan kasvatettiinkin, kun yksi huone jäi pois. Nyt vaan tosiaan näyttävät ihan onnettomilta.

    Kiva, että terassikuvasta oli hyötyä :)

    VastaaPoista