keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Nythän saa sisustaa, eikö niin

Kun kerran talopakettikin huomenna saapuu. Tällaisen tapetin tilasin tyttären makuuhuoneen yhdelle seinälle.
Loput seinät sitten maalataan joko vaaleanpunaiselle, valkoisella tai beigellä... aika näyttää sen. Pojan huoneeseen olisi tapetti seuraavaksi hakusessa.

3 kommenttia:

 1. Hyvä homma, että se talopaketti saapuukin jo nyt niin pääsette hommiin. Aivan ihana muuten se tapetti. Mistä bongasit sen?

  VastaaPoista
 2. Todellakin saa sisustaa! Hieno tapetti, joka tytön unelmatapetti :)

  Meilläkin ostettiin jo keittiöpöytä, kun halvalla saatiin - vaikkei taloharkon harkkoakaan tontilla vielä ole näkynyt...

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia: Tapetti on ainakin äidin mieleen ;) ja eiköhän se tyttärellekkin ainakin vielä kelpaa.

  Niina: Se on semmonen nettikauppa, kuin lastenhuone.fi, mistä tuon bongasin. Siellä olis myös vastaavaa tapettia pikkumiehen väreihin sopivana, joko semmonen vihreä-turkoosi sävytteinen tai t.sini-puna savyinen, jotka kyl on kans aika kivoja. Mut en osaa viel tehä päätöksiä sen suhteen. Toisaalta nyt viel alkuun kun poitsu on niin pieni niin joku hempeempi sävytys pojan huoneeseenkin olis enemmän mun makuun.

  Jonna: Me kanssa hommattiin jo talvella uusi sohvapöytä, ja nyt se odottaa paketissaa varastossa. Ei voinut olla tilaamatta, kun oli "ainutkertanen tilaisuus" ja nyt oon onnellinen et tilattiin se, koska ko. pöytä on jo jeanne d´arc livingiltä loppuunmyyty. Eli ajoissa kannattaa olla liikenteessä, että saa mitä haluaa. Katsoinkin sen teidän pöydän kuvan sun blogista. Se oli tosi kiva.

  VastaaPoista