perjantai 16. heinäkuuta 2010

No nyt on taas pitkästä aikaa jotakin päivitettävää :) Elikkäs viime viikonloppuna mies oli ystävänsä kanssa tekemässä tontilla terassin perustukset ja tänään maanrakennusurakoitsija on tekemässä täyttöjä. Matkan varrelle on mahtunut myös vähän sähkötöiden teettämistä, jotta saatiin sähköjohto riittämään tontinreunalta talolle saakka sekä eilinen paniikki kaapelipiuhan jatkamisesta, josta luulimme Elisan vastaavan, vaan ei se niin mennytkään. Anturan alta on myös kaivettu tilaa sähkö ym, johdoille, joita varten perustusten tekovaiheessa olikin jäänyt putket laittamatta :/ mutta onneksi sekin asia sitten järjestyi. No taas ollaan monessa asiassa hiukkasen viisaampia.

Talotoimittajalta saimme sen verran infoa, että ulkoseinäelementtimme ovat valmiina, ja sitten se paras osuus eli yhtiön tj kertoi yrittävänsä haalia nyt lomienkin aikaan pystytysporukan kasaan, eli saatammekin EHKÄ saada talopaketin ensi viikolla. No tuolla ehkä sanalla oli ollut hyvin suuri paino tässä asiassa, eli vielä emme iloitse ettei tule pettymyksiä.

Muokattu: Nyt jälkeenpäin onkin selvinnyt, että se on kuin onkin kuitenkin Elisan tehtävä hoitaa talokaapeli riittämään talolle asti, eli turha paniikki sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti