perjantai 16. lokakuuta 2015

"tee se itse" valopallot

Kaikki varmaan tuntevat Happy lights pallovalosarjat? Aivan ihania ja niin monikäyttöisiä mutta myös melko arvokkaita vai mitä mieltä olette? Haluattekos ilmaisen vinkin, miten nämä voi toteuttaa paljon huokeammin.




Klikkaa itsesi ebayn ihmeelliseen maailmaan ja osta valopallosi sieltä. Edullisimmillaan saat 20 pallon sarjan reilulla 5€:lla postikuluineen ja mukana tulee sekä pallot että valosarja. Vaikka olen nuuka, niin niin nuuka en ole, että nuukailisin turvallisuuden kustannuksella ja itse en uskalla luottaa, että mukana tuleva valosarja täyttäisi suomeen vaadittavat turvallisuusstandardit. Siksipä ostin Happy Lightsin oman valosarjan, joita monet sisustus- ja nettikaupat myyvät myös ilman palloja ja 20 valon sarja maksaa n.10€. Eli kokonaishinnaksi tulee n. 15€ (kun alkuperäiset Happy Lightsit kustantavat 30€ ja enemmänkin riippuen ostospaikasta. Toki tässä varmaan voisi käyttää vieläkin edullisempia markettien 20 ledin valosarjoja, mutta itse halusin omiini tuon valokatkaisijan, joka Happy Lightsin valojohdosta löytyy.

Ainut ongelma tässä on aika, eli ei oikein sovi tällaiselle kaikki heti mulle tyypille, koska pallojen toimitus idästä kestää, mutta tällä kertaa säästämisvimma otti niskalenkin malttamattomuudesta, ja nyt siis odottelen pallolähetystä Thaimaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti