keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Lokakuun Livbox

Heti alkuun tiedoksi, tämä ei ole maksettu mainos tai yhteistyöpostaus, vaan puhtaasti omasta halusta kirjoitettu suosittelu :)

Oletteko kuulleet jo Livboxista? Minulle tuo musta laatikko täynnä yllätyksiä on saapunut joka kuukausi jo reilun vuoden ajan ja nyt vasta vihdoin saan aikaiseksi siitä tänne kirjoitella. Livbox on siis kuukausittainen yllätysboxi täynnä kosmetiikkaa laidasta laitaan, ihonhoidosta hiustenhoitoon ja meikkituotteista kynsilakkoihin. Et voi siis etukäteen tietää mitä laatikostasi saat, mutta saatat löytää sieltä uuden suosikkituotteesi ja pääset kokeilemaan 4-6 uutta kosmetiikkatuotetta joka kuukausi. Boxi sisältää aina 4-6 tuotetta, joista osa on kokeilukokokoisia ja osa täysikokoisia tuotteita. Livboxin hinta on 16,90€ kuukaudessa ja hinta sisältää valintasi mukaan postikulut joko maksikirjeenä kotiovelle, smartpostin pakettiautomaattiin tai postipakettina lähimpään postin toimipisteeseen. Lisätietoa Livboxista ja tilauksen tekoon pääset täältä.



Mutta siihen lokakuun livboxiin. Tällä kertaa tuotteet oli kääritty kultaiseen käärepaperiin ja sen sisältä paljastui seuraavaa:


Boxista löytyi tällä kertaa yhteensä seitsemän tuotetta, joista yksi oli pitkäaikaisen tilaajan kiitoslahja. Näitä löytyy boxista muutamia kertoja vuodessa. Tuotteista neljä oli täysikokoisia ja kolme kokeilukokoisia.


Ensimmäisenä boxista paljastui Vaselinen Essential Healing Spray (ovh 5,90€/190ml, boxissa täysikokoinen tuote). 

Tuote lupaa kosteuttaa ja syvähoitaa ihoa ja se sisältää rauhoittavaa kaurauutetta. Tämä pääsee testiin heti tänä iltana. Olen superhuono rasvaamaan vartaloani, vaikka ihoni tahtoo varsinkin näin talvea kohti mennessä kuivua. Suihkutettava rasva kuulostaa ihanan nopealta ja helpolta vaihtoehdolta laiskalle rasvaajalle.


Toisena tuotteena boxista nousi Pepsodentin White now gold hammastahna (ovh 4,00€/75ml, boxissa täysikokoinen tuote). 

Itse en oikein usko näihin valkaiseviin tahnoihin, mutta käytän kyllä tämän pois, kun tahna sisältää riittävästi fluoria ja reikiintymisen esto on itselleni se tärkein ominaisuus tahnassa. Jos tuote siinä sivussa valkaisee, niin toki se on sitten lisäplussa siihen päälle. Tuote lupaa valkoisemman hymyn jo 1. harjauskerralla. Tahna sisältää BlueLight teknologiaa (mitä lie se ikänä onkaan) ja tämä siis lupaa luoda kirkkaamman hymyn ja säännöllisesti käytettynä tuote lupaa poistaa tummentumia asteittain.


L´occitainenelta boxista löytyi tällä kertaa 35 ml kokeilukokoinen tuote Almond shower oilista (ovh 19,50€/250ml). 

L´occitaine lienee kaikille tuttu klassikkotuotteestaan käsirasvasta, joka onkin huippuhyvä tuote. Myös käsirasva on L´occitainelta aikanaan boxista löytynyt. Tämä suihkuöljy on itselleni täysin uusi tuttavuus ja odotan testiä innolla. Samoin kuin vartalon rasvaus, myöskää öljytuotteet vartalolle ei ole nousseet suosiooni. Tämä suihkuöljy kuitenkin muuttuu veden kanssa ylellisen pehmeäksi vaahdoksi, joka lupaa jättää ihon satiinin pehmeäksi. Tuote sisältää runsaasti manteliöljyä ja ravitsevia lipidejä ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Boxista tuli myös etukortti L´occitainen Helsingin myymälöihin ja verkkokauppaan, jolla saa kaupan päälle L´occitainen kokeilukokoisen käsivoiteen ja verkkokaupasta ilmaiset toimituskulut.


Hiuksille boxista löytyi tällä kertaa kokeilukokoiset tuotteet Schwarzkpfin professional BC Bonacure Excellium sarjasta. Mukana Siloittava shampoo 30ml (kortissa lukee kyllä tuuheuttava shampoo, mutta tuotteen kyljessä luvataan siloittava vaikutus) ja tuuheuttava hoitosuihke 50ml (ovh:t molemmilla 17,50€/200ml). 

Tuotteet on tarkoitettu aikuiselle hiuspohjalle, ja ne lupaavat parantaa hiusten elinvoimaa ja väriä. Tuotteet sisältävät Q10 kollageenia. Testaan mielelläni hiustuotteita, niitä on nyt vain tullut viime aikojen boxeissa niin runsaasti, että voi mennä hetki ennen kuin nämä testiin pääsevät. Ahkerana liikkujana joudun kuitenkin pesemään hiukseni liiankin usein ja kiireessä ja siksi tykkään näistä hiuksiin jätettävistä suihkutettavista hoitotuotteista.


Edellinen Livboxista tullut Lumenen meikkivoide ehtikin juuri sopivasti loppua ja nyt tuli uusi testiin. Eli boxista löytyi Lumenen Nude perfection Glow heleyttävä meikkivoide (ovh 17,90€/30ml, boxissa täysikokoinen tuote).

Lumenen uusi meikkivoidetuote lupaa heleyttävän, kevyesti peittävän lopputuloksen ja tämä ainakin kuulostaa juuri niiltä ominaisuuksilta, joita meikkivoiteelta haen. Meikkivoide lupaa lisäksi kosteuttaa tehokkaasti ja talvea vasten tämäkin ominaisuus kuulostaa oikein hyvältä. Tuote sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta ja suojakertoimen 15.


Lisäksi pitkäaikaiset Livboxin tilaajat saivat tässä boxissa extratuotteen, joka oli tällä kertaa Bellápierren hohtopuuteri sävyssä Champagne. (ovh 12,99€/2,35g boxissa täysikokoinen tuote). 

Tässä tuotteessa sekä tuote että merkki olivat itselleni entuudestaan vieraita. Bellápierren tuotteet on valmistettu täysin aidoista mineraaleista ja pigmenteistä, jotka sopivat jokaiselle ihosävylle ja -tyypille. Tämä hohtopuuteri on todellinen all in one tuote, joka lupaa hehkua silmäluomille sellaisenaan, sekä puuteriin, huulikiiltoon tai kynsilakkaan sekoitettuna myös kasvoille, huulille tai kynsille. Kostutetulla silmänrajaussiveltimellä tuotteella saa myös hehkuvat rajaukset silmäluomiin. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! 


Lisäksi boxista löytyi näyte Skingain tuotteesta, joka on veteen sekoitettava sisäisesti nautittava tuote. Skingain lupaa parantaa ihon, hiusten, kynsien ja nivelten kuntoa. Boxissa tuli myös tarjouskoodi tälle tuotteelle, Itse lähtökohtaisesti uskon, että terveyttä ja myös ulkoista kauneutta on lähtökohtaisesti hoidettava sisältäpäin. Se, että uskonko yhden täsmätuotteen auttavan kaikkiin ongelmiin onkin sitten jo toinen juttu ;)



Minulla oli myös innokas kaveri avaamassa Livboxia, saataisiinkohan kissoillekin oma yllätysboxi joskus :)






2 kommenttia:

  1. Näitä LivBox-juttuja on kiva lukea. Olen tosi kauan miettinyt, että pitäisikö tilata. Vielä en ole uskaltautunut, kun mietityttää, että kertyisikö sitten itselle mahdollisesti sopimattomia tuotteita kaappeihin liikaa... Toisaalta ne voisi antaa sitten vaikka lahjaksi.

    VastaaPoista
  2. Itselleni on tullut livbox nyt reilun vuoden ja pääsääntöisesti olen kyllä ollut tyytyväinen. Toki niitä hutituotteita tulee lähes joka boxista, jotka ei jää itselle käyttöön tai jotka eivät ole niin mieluisia, mutta toisaalta olen löytänyt boxista monta todellista uutta suosikkia, kuten esimerkiksi tämän boxin tuo Vaselinen suihkutettava rasva ja L´occitainen suihkuöljy, joita tuskin olisin ensimmäisenä ostanut kotiin muuten. Niin ja tuo hohtopuuteri on myös tosi kiva, eli tämä oli itselleni erittäinkin onnistunut boxi. Ja monesti sitten niillekin tuotteille, joita en itse halua/tarvitse löytyy käyttäjä ihan lähipiiristä. Ja onhan se kiva saada ylläripaketti postiin joka kuukausi :)

    VastaaPoista