tiistai 19. huhtikuuta 2016

Leikkimökki haaveilua vol. 1826

Se kevään varma merkki: haaveilu leikkimökistä... Aiheesta kirjoitettu aiemminkin täällä ja täällä
Mies epäilee, että suurin mökkikuumeilija olen minä, ei niinkään lapset ja saattaahan siinä joku totuuden siemen itää. Koska haaveiden leikkimökit on jo kuvattu tuolla mökkihaaveilua postauksessa, voidaan haaveilussa siirtyä nyt sisäpuolelle. Söpöä pastellia vai skandinaavisempaa mustaa ja harmaata?

Unelmien mökki voisi sisältä näyttää ihanan utuisen pastellilta, oikealta pikkutytön (ja ehkä vähän myös äidin) unelmalta. Mökissä olisi yhdellä seinällä kaunis kuviotapetti, vaaleita värejä ja ripaus pinkkiä.

Mökkiin rakennettaisiin parvi tai ostettaisiin vanha puusohva tai rautasänky, ja sinne rakennettaisiin peitoilla, vilteillä ja tyynyillä oikea laiskottelun tyysija.


Mutta koska isommat lapsemme ovat jo kouluikäisiä ja pikkuveikka tuskin vaaleanpunaisesta aikanaan innostuu, mietin että olisiko ajaton musta-harmaa sisustus kuitenkin parempi. 

Jos haaveeni mökistä ikinä toteutuu, olen varma että kumpi tahansa vaihtoehto on itselleni mieleinen ja aivan varmasti tulisin sinne unelmien laiskotteluparvelle tai sohvalle kömpimään monet kerrat itsekkin kera kahvikupposen ja viihdyttävän lehden tai kirjan.

Kaikki kuvat ja kollaasien tuotteet löytyvät osoitteesta: www.jollyroom.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti