sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tervemenoa!

Vähän se joulukalenteri jäi vajaaksi, mutta eipä murehdita siitä vaan käännetään katse tähän uuteen vuoteen ja uusiin kuvioihin ja  vaikka loppiainen ei ihan vielä täällä olekkaan, niin joulu sai meiltä lähteä. Ohessa kuitenkin vielä muutama jouluotos meiltä vaikka kuvasaldo vähän vaisuksi jäikin. 

Vaikka ulkona paukkuu pakkanen ja vihdoin saatiin tänne eteläänkin lunta niin jonkun sortin kevätpörriäinen iski ja tekisi mieli laittaa koko sisustus uusiksi. No siihen ei nyt rahkeet riitä, mutta jotakin pienempää uutta on suunnitteilla kuitenkin, katsotaan koska suunnitelmat saadaan toteutuksen asteelle asti. 

Tänä vuonna en joulua niin kamalasti kotiin laittanut, kuusi oli ja mailegit tietysti, mutta esim. tekstiilien vahto jäi hyvin vähäiseksi verrattuna aiempiin vuosiin. Halusin päästä joulukoristeiden siivoamisessa mahdollisimman vähällä kun en tiennyt minkälainen olotila alkuvuodesta tämän raskauden vuoksi on ja kuinka sitä vielä jaksaa touhuta. Onneksi olo on kohtalainen ja ainakin uusia suunnitelmia jaksaa tehdä.

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2016 teille. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti