torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 10.luukku: Joulukuun Livbox

Kun tilaa Livboxia, on vähän niin kuin olisi joulu joka kuukausi, aina saa paketin ja vielä kovan sellaisen. Joulukuun ensimmäinen lahja siis saapui Livboxin muodossa Smartpostiin pari päivää sitten. Tämän kuun boxi jakoi vähän omatkin mielipiteet. Toisaalta boxi oli sisällöltään todella runsas ja joukosta löytyi myös luonnonkosmetiikkaa ja jopa se paljon kaivattu meikkituote, mutta toisaalta muutama juttu jäi vähän ihmetyttämäänkin. Vaan mennäänpä boxin kimppuun.

Tällä kertaa boxin väri oli jouluun sopien kauniin punainen. Esittelykortti lupasi hemmottelua talveen.Ensimmäisenä boxista käteen osui
Palmoliven aroma sensations feel glamorous suihkusaippuan näytekoko.
(ovh 3,29€/250ml)


Näitä nyt aina tarvitaan ja tuoksu on hyvä, se kuinka hemmottelevalta tällaisen markettituotteen (näytekoko) tuntuu on vähän niin ja näin. Tuote lupaa kuoria samalla kuin puhdistaa ja siitä plussaa. Testiin siis menee.

Toisena tuotteena käteen osui
Natusanin 24hour moisture käsivoide
(ovh 3,45€/100ml)
No juu kieltämättä tässä raskausaikana myös kädet ovat kuivuneet ihan toisella tapaa kuin normaalisti ja olen ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti tarvinnut käsirasvaa, joten siinä mielessä osui kyllä sopivasti oikeaan aikaan tämä tuote boxiin. Testailen siis joko itse tai sitten menen jo ostamallani rasvalla ja annan tämän äidilleni, joka on käsirasvojen suurkuluttaja. Tästä oli boxissa täysikokoinen tuote.


Seuraavaksi sain käteeni boxin odotetuimman tuotteen. Jo etukäteen oli luvattu joulukuun boxin sisältävän luonnonkosmetiikka tuotteen. Ja vielä kun tuote sattui olemaan meikkituote, niin mikäs sen mukavampaa.

 Laveran glossy lips huulikiilto
(ovh. 15,20€/6,5ml)
boxissa täysikokoinen tuote.

Huulikiiltoja ei vain koskaan voi olla liikaa ja sävykin (sweet melon) näytti ainakin putkessa mieleiseltä.


Jos edellinen tuote oli se lemppari, niin seuraaa olikin sitten ehkä se isoin pettymys...
Shampoota, taas...
Hilseshampoota, TAAS!!!
(siis mitä ihmettä)

Cutrin Bio+ clear shampoo
(ovh. 14,90€/200ml)
Boxissa näytekoko.

En tiedä mitä muuta tästä sanoa. En onneksi itse kärsi hilseestä ja toiseksi shampoota on ollut nyt käytännössä joka boxissa (ja jopa hilseshampoota siis myös marraskuun boxissa). Cutrin hiustenhoitomerkkinä on sellainen mitä mielelläni käytän, mutta joku muu kuin hilseshampoo olisi ollut mukavampi.


Myös seuraava tuote aiheutti hämmennystä itsessäni. Avéne on merkkinä oikeinkin kiva lisä boxiin, mutta se että tällaiselle 31v. boxin tilaajalle lähetetään Anti age- tuote, joka on tarkoitettu 55+ iholle? Juu kyllähän tässä jo jokunen ryppy on kertynyt, mutta silti! Ehkä tämän otan reissurasvaksi kuitenkin, tuskin siitä tämän pikkiriikkisen näytekoon verran käytettynä haittaakaan on, tai sitten tämäkin menee äidilleni. Osa oli saanut boxissa tämän tilalla 100ml Avénen miselliveden ja olen kyllä vähän kateellinen, että arpaonni osui itselleni näin.

Avéne Sérénage unifying cream päivävoide SPF20
(ovh n.35€/40ml)
boxissa näytekoko.


Boxista löytyi lokakuun tapaan taasen valkaiseva hammastahna. Pääsee käyttöön. Kuten jo aiemminkin olen todennut, näiden markettitahnojen valkaisutehoon en kovasti usko, mutta koska tuotteesta löytyy pakolliset hampaita hoitavat ominaisuudet pääsee tämäkin käyttöön.

Colgate MaxWhite One hammastahna
(Ovh. 3,29€/75ml)
Boxissa täysikokoinen tuote


Bonustuotteina boxissa joulun kunniaksi oli iberon hiustuote, minun boxissa tällainen hiusvalkki, joka meillä on ollut hankintalistalla tytön toiveesta. Harmi vain, että väri meille blondeille oli väärä.


Toisena bonustuotteena boxissa tuote Cocovilta. Raakasuklaata nam! Ja kahvinmakuisenakin tämä oli ihan hyvää. Minttu näistä oma lempparini.

Lisäksi pitkäaikaiset tilaajat saivat lahjaksi hauskan meikkipussin (yksi omista suosikkituotteistani) jonka sisältä löytyi Philosophyn näytekokoisia tuotteita kolme. Philosophyn tuotteisiin olen saanut boxin kautta näytekokojen merkeissä tutustua ja tuotteet ovat vaikuttaneet lupaavilta, joskin kertakäyttöisten näytekokojen jälkeen todellisesta tehosta on vaikea saada kokonaiskuvaa. Mutta kyllä minä näillä taas yhden hemmotteluillan itselleni joku ilta järjestän.Ja sitten vielä kimppakuva boxista2 kommenttia:

 1. Ei ollut mikään huippuelämys Liv boxi tällä kertaa, odotin enemmän. Samoja shampoo asioita ihmettelin ja huulikiillosta myös tykkäsin. Vaikka olenkin reilusti yli kolmekymppinen, aiheutti ryppyrasva täälläkin lievää kriisia :) Enemmän olisin kyllä jotakin luksusta boksiin kaivannut.

  Kiva blogi sulla täällä, jään ehdottomasti lukijaksi <3
  Tunnelmallista joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidät blogista! Lämpimästi tervetuloa. Ja harmi, että boxi tuotti pettymyksen sinullekin, toivottavasti ensi boxi olisi taas enemmän meidän mieleen. Ihanaa joulun odotusta sinulle!

   Poista