sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kesäfiilistelyä

Tontilla on touhuttu nämä ihanan aurinkoiset kesäpäivät, vajan viimeistelyä ja puuhommia on ollut ohjelmassa. Maatyöt eivät valitettavasti alkaneet tällä viikolla kuten vähän lupailtiin, mutta eivätköhän ne pian ala :/ Alla muutama kuva edelliseltä kesältä tontin edellisen omistajan ja tulevan naapurimme ajoilta. Nyt on vaikea uskoa, että piha on ennen todella näyttänyt näin kauniilta.






4 kommenttia:

  1. Toivottavasti saatte maan mylläämisen pian käyntiin. Meillä poltelisi puutarhan suunnittelu ja aloittaminen, mutta nyt on syytä ihan itelleenkin selventää että ensin talo, tällä vauhdilla on piha ja "kivijalka" muttei taloa missä asua...XD

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä täällä malttamattomana odotellaan, että saataisiin maatyöt käyntiin :/ Mä luulen kanssa, että kunhan pohjat on tehty niin pihanrakennus alkaa houkuttelemaan, joitain istutuksia, kuten aitaa ym. tehdäänkin kyllä heti piakkoin kunhan koneet on työnsä tontilla tehneet, jotta saadaan näkösuojaa.

    VastaaPoista
  3. Meillä on ollut varmaan 10 vuotta varastossa tuollainen vanha pumppu! Toiveissa ois saada se jossain vaiheessa pihalle :)

    VastaaPoista
  4. Juu on tuo kyllä aika ihanuus siellä pihalla... tosin hiukan remontointia vailla tuo kansi, ja harkinnassa myös pumpun maalaus.

    VastaaPoista