torstai 14. lokakuuta 2010

Uusi ilme

Alkoi kyllästyttämään vanha blogi, ja vähän ilmettä uudistelin. Eikä siitä nyt ihan sellainen tullut kuin piti, vähän turhankin hempeä tuli, mutta näillä mennään kunnes tähän taas kyllästyn.

Raksalla ei ihmeitä. Mies lähti hiomishommiin ja pistin kameran matkaan, joten kuvia toivottavasti pian saadaan tännekkin. Minä ja lapset ollaan päästy syksyn sairastelujen makuun, joten en ole edes käynyt raksalla sitten viime lauantain. En siis itsekkään ole nähnyt terassia valmiina, joten kuvia odotan mielenkiinnolla.

Viimoisia pintamateriaalivalintoja yritän täällä pohtia. Keittiön ikkunaseinän ja olohuoneen yhden seinän tapetit pitäisi vielä valkata, muutoin on tapetit ja maalin sävyt suunnilleen päätetty ja jo hankittukkin. Aikatauluista sen verran, että haaveissa olisi että hiominen saataisiin valmiiksi tällä viikolla. Valmiina on nyt kaksi makuuhuonetta ja eteisaulasta osa. Ensi viikolla olisi tarkoitus sutia pohjamaalit koko taloon ja sitten alkaisi tapetointi ja varsinaiset maalaushommat. Takan asennus on sovittu marraskuun alkuun, eli takan taakse laitettava kolibri pinnoite olisi ainakin siihen mennessä saatava askarreltua takkakulmaukseen. Niin ja tämmöinen takka sinne kulmaukseen pitäisi siis tulla, kulmamallina luonnollisesti.
kuva: verkkorauta.net

2 kommenttia:

  1. Uusi look näyttää kivalta. Ja jaksamista teille sinne rakennukselle.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vain, jaksamista kyllä tarvitaan :)

    VastaaPoista