perjantai 15. lokakuuta 2010

Muutama kuva

Niin otsikkopa tuon oikeestaan jo kertoo, mitä tuleman pitää. Eli jokunen kuva raksalta luvassa. Pistetäänpä alkuun pari kuvaa sisältä, kuten näkyy sisäkattoa ei siis ole, ja nyt mietittiinkin josko koitettaisiin ainakin maalaukset tehdä ennen uuden siäkaton asennusta, niin eipä tarvitse sitäkään sitten varoa. Kuva keittiöstä olohuoneeseen päin. Kuvassa näkyy myös tuo puolikas seinä. Tähän tulee siis saarekemaisesti keittiön alakaapistoja. Mies oli taas eilen hiomassa seiniö, ja nyt on enää keittiön, kodarin ja vanhempien makkarin seinät hiomatta.


Seuraavaksi kuvaa saunalta, joka odottaa jo paneelia pintaan, ja samassa näkyy, että muuratut väliseinätkin on siis paikallaan. Koskahan ehtisi ne laatat käydä tilaamassa???

Terassi näyttää nyt tältä :) Tuossa edustalla olevat puut ovat olleet apurimoina aitaelementtejä tehtäessä, ei siis kuulu kalustukseen ;)
Niin ja tulihan se ensilumi meillekkin :) Lapset ainakin olivat reimuissaan!

2 kommenttia:

  1. Voi että, hienolta näyttää! Meillähän on nyt aika sama vaihe menossa muuten. Gyprocien tasoitus ja hiominen alkaa meilläkin justiinsa.

    VastaaPoista
  2. Totta! Hyvin olette kirinyt meidät kiinni :)

    VastaaPoista