keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Takkaa pukkaa

Tällainen lähetys löytyi tontilta, sekä iiiso läjä tiiliä :) Eli takka oli tullut. Muurari tulee marraskuun alussa taikomaan tästä läjästä takan näköisen. Ei malttaisi millään odottaa, että pääsisi nauttimaan takkatulen lämmöstä. Hormin asennus on vielä hiukan auki, että kuka sen tekee. Vaatisi muutaman selvityspuhelun, vaan ei ole saatu aikaiseksi. Muurarin ja timpurien kanssa ajateltiin asiasta keskustella. Hormi on Jalotakan, heidän asentajien asentama asennus maksaisi reilun tonnin, mikä tuntuu melko arvokkaalta, mutta toisaalta hormin asennusta ei tee mieli antaa kenen tahansa tehtäväksi. Takka on tosiaan Tiilerin, ja totesimme muuraria metsästäessämme, että muurarit tuntuvat olevan melko työllistettyjä nyt. Myös muuraus tarjoukset vaihtelivat 1000-3200€ välillä samasta työstä!!! Aika iso haarukka.

Kymmenes lukija oli muuten löytänyt tiensä blogiin :) Kiitos siitä, ja kiitos myös kommenteistanne!! Ne lämmittävät mieltä, ja tuovat lisäinspiraatiota tähän hommaan. Kiva siis, kun jätätte merkin käynnistänne. Toivottavasti teette niin jatkossakin.

2 kommenttia:

  1. Vielä tuosta takkamuurauksesta ja hinnoista: huonoa ja halpaa ei saakkaan! Äiti sanoi aina ,että köyhän ei auta ostaa halpaa!!!

    VastaaPoista
  2. Siis tarkoitin ,että hyvää ja halpaa ei saa..

    VastaaPoista