maanantai 6. syyskuuta 2010

Ulkoa ja sisältä

Viime aikoina on kilpailtu syksyä vastaan ja koitettu saada taloa maalatuksi. Hyvin on edistytty, mutta paljon on vielä jäljelläkin. Täytyy toivoa, että säät suosii niin, että saadaan talo kertaalleen vielä tänä syksynä maalattua.

Väliseinät on levytetty toiselta puolelta. Nyt odottelemme sähkäriä vetämään sähköistykset ja loppuviikosta lupailivat, että seinät saataisiin levytettyä loppuun. Varaus ilmalämpöpumpulle on tehty, niin ja muurarikin varattu, joten asiat etenee. Muurarin saimme vasta marraskuun alkuun, eli vähän myöhäiseksi menee, mutta eiköhän siitä selvitä.

Tällä viikolla pitäisi jäydä timpurin kanssa katsomassa keskuspölynimuriyksikölle, imurasialle ja rikkaluukuille paikat. Rikkaluukut laitamme sekä tuulikaappiin että keittiöön. Sinne on sitten helppo lakaista hiekat ja murut, suoraan keskuspölynimurin uumeniin.

Tässä vielä kuvapäivitystä:

Näkymä vanhempien makuuhuoneelta olohuoneeseen, takana lastenhuoneet ja wc.
Näkymä olohuoneesta vanhempien makuuhuoneeseen päin.
Tuohon tulee sitten muurattavaa seinää kylppäreihin ja palomuuriksi.
Näkymä olohuoneesta keittiöön.
Tähän tulee saareketyyppisesti vain puolikas väliseinä.
Ja vielä näkymää ulkoa.

3 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää kotinne, meillä taitaa olla lähes samanlainen pohjaratkaisultaan oleva talo juuri työn alla :)

    VastaaPoista
  2. Voi kun meilläkin oltais jo tuossa vaiheessa:). Sää kyllä kylmenee vauhdilla, toivottavasti ehditte maalata koko talon!

    VastaaPoista
  3. Johanna: Kävinkin vierailulla blogissanne :) Tosiaan hyvin pitkälle samanlainen on talonne pohjaratkaisu :) Te olettekin projektissä vähän meitä edellä, mutta perässä tullaan.

    Kirsikka: No luinkin niin blogistasi, että teillä pieniä vastoinkäymisiä tullut pystytyksessä :( Harmittavaa, mutta kyllä se sieltä nousee, toivottavasti jo tänään on alkanut todenteolla tapahtua!

    VastaaPoista